Antalya'da Sahte Kredi Kartı Operasyonu

 Antalya'da iş yerlerine koydukları cihazla turistlerin kredi kartlarını kopyalayarak oluşturdukları sahte kart ile hesaplardaki paraları çektikleri iddia edilen 3 kişi yakalandı.

Antalya'da iş yerlerine koydukları cihazla turistlerin kredi kartlarını kopyalayarak oluşturdukları sahte kart ile hesaplardaki paraları çektikleri iddia edilen 3 kişi yakalandı. Alınan bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, turistlerin alışverişlerde kullandıkları kredi kart bilgilerini iş yerlerine koydukları teknik cihazla kopyalayarak sahte kredi kartı oluşturan ve bu kartlarla kart sahiplerinin hesabından para çektikleri tespit edilen kişilere yönelik çalışma başlattı. Kentte belirlenen 3 ayrı adrese yapılan operasyonda S.G.G, Ö.A.G. ve Y.E.B. gözaltına alındı. Emniyete götürülen zanlılar, ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Daha önce de aynı suçtan sabıkası bulunan zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda başkalarına ait kredi kartları, bilgisayarlar, kredi kartı kopyalama cihazları ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: