Antalya'da Sıcak Hava

Türkiye'nin büyük bölümünde soğuk hava ve kar yağışı etkili olurken Antalya'da sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar sahilde vakit geçirdi, bazıları

Türkiye'nin büyük bölümünde soğuk hava ve kar yağışı etkili olurken Antalya'da sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar sahilde vakit geçirdi, bazıları denize girdi.

Antalya Meteoroloji Müdürlüğü Bölgesel Tahmin Merkezi yetkililerinden alınan bilgiye göre, hava sıcaklığının 19 dereceyi bulduğu Antalya'da, deniz suyu sıcaklığı ise 20 derece olarak ölçüldü.

Sıcak havayı değerlendiren vatandaşlar, sahilde güneşli havanın keyfini çıkardı. Bazı vatandaşlar güneşlendi, bazıları denize girmeyi tercih etti.

Sahilde vakit geçiren emekli memur Muhsin Derici, Antalya'da fırtına ve yağış olmadığı sürede denize girdiklerini söyledi. Emekli arkadaşlarıyla sıcak havalarda sahilde güneşlenip denize girdiklerini anlatan Derici, Antalya'nın emekliler için yaşanacak en güzel şehir olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Nilsu Güleç ise Türkiye'nin her yerinde kış varken Antalya'da sıcak havanın tadını çıkardıklarını, güneşlenip denize girdiklerini söyledi. Kış mevsiminde Antalya'da kar oynamak istediklerinde Saklıkent'e gittiklerine değinen Güleç, "Antalya cennet gibi bir yer. Her mevsimi yaşayabiliyoruz" dedi.

Muhabir: Şamil Kahveci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: