Antalya'da Silahlı Soygun

Antalya’da bir markete girip yanında bulunan silahla kasiyeri etkisiz hale getiren kar maskeli 3 soyguncu,...

Antalya’da bir markete girip yanında bulunan silahla kasiyeri etkisiz hale getiren kar maskeli 3 soyguncu, kasada bulunan yaklaşık 8 bin lirayı alarak kayıplara karıştı.

Olay, saat 22.15 sıralarında Muratpaşa İlçesi Zerdalilik Mahallesi Cebesoy Caddesi üzerindeki bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kar maskeli kimliği belirsiz 3 kişi, marketin kapanmasının ardından sayım yapıldığı esnada taşıdığı silahla içeri girdi. Silahı erkek kasiyer G.S.’ye doğrultan soygunculardan biri, kasadaki paraları vermesini istedi. Yaklaşık 8 bin lirayı alan soyguncular, yaya olarak, kaçarak kayıplara karıştı. Market çalışanları hemen polisi aradı.

Reklam
Reklam

Market çevresinde ve içerisinde araştırma yapan polis, iş yerine ait güvenlik kameralarının kayıtlarını da incelemeye aldı. Market çalışanlarının ifadesine başvuran ekipler, silahlı soyguncuları yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: