Antalya'da Silahlı Tehdit

Antalya'da bir avukat konakladığı 5 yıldızlı oteldeki odasında, yatağının kurşunlanarak silah ile tehdit edildiğini iddia etti. 

Antalya'da bir avukat konakladığı 5 yıldızlı oteldeki odasında, yatağının kurşunlanarak silah ile tehdit edildiğini iddia etti. Konyaaltı ilçesindeki 5 yıldızlı otelde kalan Ankara Barosu'na kayıtlı avukat Mehmet Sinan İnce, sabah saatlerinde odasına gelen D.S ile bir süre konuştu. Bu kişi tarafından daha sonra odasında tehdit edildiğini ifade eden İnce, ardından yatağının 5 el kurşunlandığını öne sürdü. Olayda yara almadığını kaydeden İnce, şikayetçi olacağını bildirdi. Silah seslerin duyan otel çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri lobide bekleyen D.S'yi gözaltına aldı. D.S ve İnce ifadesi alınmak üzere Konyaaltı ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayda yara almadığını kaydeden İnce, şikayetçi olacağını bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: