Antalya'da Sivaslılar Gecesi Düzenlendi

Antalya'da yaşayan Sivaslılar, Kepez Belediyesi Ramazan Etkinliği kapsamında düzenlenen Sivaslılar Gecesi'nde memleket özlemlerini giderdi.

Antalya'da yaşayan Sivaslılar, Kepez Belediyesi Ramazan Etkinliği kapsamında düzenlenen Sivaslılar Gecesi'nde memleket özlemlerini giderdi.

Sivas Vakfı Antalya Şubesi'nin düzenlediği eğlencede Türk Halk Müziği sanatçısı Haluk Gülsoy, konser verdi. Sivas yöresine ait türkülerin seslendirildiği konserde, Antalya'da yaşayan yüzlerce Sivaslı memleket hasretlerini giderdi.

Programa katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, düzenlenen etkinliğin Sivaslıları, Kepezlileri ve Antalyalıları barış ve kardeşlik ortamında bir araya getirdiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Sivas'ın, Anadolu medeniyetinin en önemli şehirlerinden birisi olduğunu dile getiren Tütüncü, "Antalya'yı güzelleştiren, kente renk katan, bu şehre farklı bir kültürel doku getiren çok değerli Sivaslıları, Kepezlilerle, Antalyalılarla buluşturmaktan memnuniyet duyuyorum" dedi.

Sivas Vakfı Antalya Şube Başkanı Yavuz Akay da kültürlerinin tanıtımına, Antalya'da yaşayan hemşehrilerinin kaynaşmasına vesile olan eğlenceyi düzenleme imkanı sunan Tütüncü'ye teşekkür ederek, plaket verdi.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: