Antalya’da Siyasetçi Ve Ünlülerin Uğradığı Restoran Yandı

Antalya'nın Aksu ilçesinde çam ağaçlarının içerisinde yer alan siyasetçi ve ünlülerin uğrak yeri olan lüks...

Antalya'nın Aksu ilçesinde çam ağaçlarının içerisinde yer alan siyasetçi ve ünlülerin uğrak yeri olan lüks restoranda yandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 06.30 sıralarında Antalya-Alanya karayolu Aksu İlçesi girişinde çam ağaçlarının arasında bulunan ünlü ve lüks restoranda yangın çıktı. Restoranda görevli bekçi, hemen itfaiye ve işletme sahiplerine haber verdi. Mutfak bölümüne yakın yerde bulunan çay ocağında başladığı belirtilen yangın kısa sürede büyüdü. Antalya Büşükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve Orman Bölge Müdürlüğü yangın söndürme ekiplerinin müdahale ettiği yangın kısa sürede işletmenin ahşap çatısını sardı. 1 saatte söndürülebilen yangında işyerinin 300 metrekare büyüklüğündeki ana restoran ve mutfak bölümü ile çay ocağı tamamen kül oldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: