Antalya'da Somali için yağmur duası edildi

Antalya’da Cuma namazından önce tüm camilerde Somali için yağmur duası ve artan terör saldırılarının son...

Antalya’da Cuma namazından önce tüm camilerde Somali için yağmur duası ve artan terör saldırılarının son bulması için dua edildi.
Antalya merkez Muratpaşa Camii’nden İl Müftüsü Mahmut Yeleser tarafından yapılan duaya bütün camilerdeki cemaat 'Amin' dedi.
Cuma namazı öncesi yapılan duada yardıma muhtaç, açlık ve susuzluğun kol gezdiği Somali için Allah’tan yardım istendi.
Müftü Yeleser tarafından yapılan duada, Somali halkına manevi destekte bulunuldu. Yeleser duasında, susuzlukla mücadele eden halk için Allah’tan yağmur istedi. Somali için yapılan duanın ardından son günlerde artan terör örgütü PKK saldırıların son bulması için de dua edildi. Saldıra şehit düşen askerlerin ruhları için dua edilirken, yakınlarına da sabır dilendi. Duada, terör örgütü üyelerinin doğru yolu görmeleri için Allah’tan yardım istendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz