Antalya'da taksicileri gasp eden zanlı yakalandı

Antalya'da son 20 gün içerisinde 8 taksicinin para, cep telefonu ve değerli eşyalarını gasp eden...

Antalya'da son 20 gün içerisinde 8 taksicinin para, cep telefonu ve değerli eşyalarını gasp eden zanlı yakalandı. Zanlının uyuşturucu madde alabilmek için gasp yaptığı iddia edildi.
Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, bir kişinin taksicilerin parası ve değerli eşyalarını gasp ettiği ihbarını aldı. Yapılan çalışmalarda zanlının eşkâlini belirleyen ekipler, aynı kişinin 20 gün içerisinde 8 taksiciyi gasp ettiğini belirledi. Tornavida ile taksicilerin paralarını gasp eden zanlının eşkâli üzerinden araştırma başlatan polis, Yeşildere Mahallesi'nde eşkâle uyan M.A.'yı (24) gözaltına aldı. Zanlı emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Zanlının madde bağımlısı olduğu ve bu nedenle gasp yaptığı iddia edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz