Antalya’da Termometreler 50 Dereceyi Gösterdi

Antalya’da, termometreler 50 dereceyi gösterirken, sıcaktan bunalanlar deniz ve su parklarına, çocuklar ise süs havuzlarına...

Antalya’da, termometreler 50 dereceyi gösterirken, sıcaktan bunalanlar deniz ve su parklarına, çocuklar ise süs havuzlarına koştu.

Antalya’da saatler 12.13’ü gösterdiği sırada sıcaklar 50 dereceye yükseldi. Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üstünde seyretmesi ile vatandaşlar ve turistler denize akın etti. Dün termometrelerin 51 dereceyi gösterdiğini söyleyen Mahmut Akar “Bugün de 48-50 derece arasında değişiyor. Gölge yerler arıyoruz. Sıcaklar tansiyonu yüksek olanları daha çok etkiliyor” dedi.

Reklam
Reklam

Antalya’ya sürekli geldiğini söyleyen Rus turist Natalya ise havanın çok sıcak olduğunu, ama güneşin ve denizin keyfini çıkardıklarını bildirdi. İlk defa Antalya’da bulunan Margarita ve kızı Ksidya da sıcak olmasına rağmen güzel bir tatil geçirdiklerini söyledi.

Antalya’da romantik bir tatil yaptıklarını belirten Maksim ise Türkiye’ye ikinci defa geldiğini ve tatilin güzel geçtiğini anlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: