Antalya'da Toptancı Haline Kamera Sistemi Kuruluyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hal Kompleksi’nde 118 noktayı 24 saat kayıt alınacak kamera sistemi kuruluyor....

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hal Kompleksi’nde 118 noktayı 24 saat kayıt alınacak kamera sistemi kuruluyor. Söz konusu yatırımın 1 milyon liraya mal olacağı belirtildi.

Konuyla ilgili Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Toptancı Hal Şube Müdürlüğü'nün, günlük 15 bin insan sirkülasyonunun olduğu, 5 bin aracın giriş çıkış yaptığı, 830 işyeri bulunan Türkiye’nin en büyük hal kompleksi konumunda bulunuyor. Halde kamera kurulması çalışmaları 3 ayda tamamlanacak. Çalışma sonrasında halin tamamı 24 saat kamera sistemiyle takip edilecek. Kompleksin 3 ana giriş-çıkış kapısı da yenilenerek giriş çıkış kontrolleri için plaka okuma sistemi kurulacak. 24 saat yaşayan bir bölge olan Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali’nde giriş-çıkışlar kontrol altına alınacak.

Reklam
Reklam

Toptancı halinin birçok insanın geçim kaynağı olduğunu hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın da yeni kurulacak kamera sistemiyle bölgenin daha güvenli hale geleceğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: