Antalya'da Trafik Kazası: 4 Yaralı

Antalya'da bir otomobilin önce yolun karşısına geçmek isteyen yayaya, ardından da aynı yönde ilerleyen başka bir otomobile çarpması sonucu 4

Antalya'da bir otomobilin önce yolun karşısına geçmek isteyen yayaya, ardından da aynı yönde ilerleyen başka bir otomobile çarpması sonucu 4 kişi yaralandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Erdal Bayraktar yönetimindeki 07 EUP 09 plakalı otomobil Antalya-Serik Karayolu'ndaki Soğucaksu Köprüsü üzerinde yolun karşısına geçmek isteyen Alparslan Kurt'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle yoldan savrulan Kurt, yol kenarındaki çelik bariyerlere çarptı.

Kurt'a çarptıktan sonra yolda ters dönen otomobil ise aynı yönde ilerleyen Kenan Karabulut'un kullandığı 07 BHV 93 plakalı otomobile çarptı. Kazada yaya Kurt, sürücüler Bayrak ve Karabulut ile Karabulut'un yanında bulunan Ali Uçtu yaralandı. Yaralılar çevredeki vatandaşların çağırdığı ambulanslar ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesi ve Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Süleyman Elçin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: