Antalya’da ulaşımda yeni dönem protesto ediliyor

Antalya’da uygulamaya başlanan toplu ulaşımda yeni dönem projesi, protesto edilmeye devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi...

Antalya’da uygulamaya başlanan toplu ulaşımda yeni dönem projesi, protesto edilmeye devam ediyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 Ağustos'ta uygulamaya konan ancak birçok kesimden tepki gören ulaşımda yeni dönem projesi halkın tepkisini görmeye devam ediyor. Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta grup kurarak bugün eylem gerçekleştiren Antalyalı vatandaşlar CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi Mustafa Akaydın’ı protesto ederek projeyi geri almasını istedi. Cumhuriyet Meydanı’nda buluşan yaklaşık 30 Antalyalı ulaşımda yapılan yeni sistemin geri alınması için Kapalı Yol’daki havuz başına kadar yürüdü. Eylemcilere yol boyunca destek veren Antalyalılar, eski sistemin geri getirilmesi için sloganlar attı. Başkan Akaydın’ı istifaya davet eden eylemciler, yarında Antalya Büyükşehir Belediyesi önünde saat 14.00’de protestolarına devam edeceklerini açıkladı.
Eylemde açıklama yapan ve 20 yıldır CHP’ye oy verdiğini söyleyen Suna Yılmaz, Antalya’da artık partinin oy alamayacağını, mezara gömüldüğünü söyledi. Oyunu başka bir partiye vereceğini ifade eden Yılmaz, "Ben kızı nasıl okula göndereceğim. Böyle saçmalık mı olur. CHP bitti Antalya’dan oy alamaz." dedi.
Eşinin 15 yıldır şehir içi dolmuş şoförü olduğunu kaydeden Songül Ekici, kocasının 1 haftadır çalışmadığını, yetkililerin 38 bin lira para istediğini, o parayı da veremedikleri için çalışmadığını söyledi. İstenilen para için de yetkililerin bir gerekçe göstermediğini iddia eden Songül Ekici, ulaşımda sistemin tekrardan eskiye dönmesini istediklerini açıkladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz