Antalya'da "Uluslararası Medya Çalışmaları Sempozyumu" Düzenlenecek

 Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek "Uluslararası Medya Çalışmaları Sempozyumu", 20-23 Kasım tarihlerinde yapılacak.

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek "Uluslararası Medya Çalışmaları Sempozyumu", 20-23 Kasım tarihlerinde yapılacak. İletişim Fakültesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bundan sonra 2 yılda bir düzenlenmesi planlanan 1. Uluslararası Medya Çalışmaları Sempozyumu'nun bu yılki teması "21. Yüzyılın Eşiğinde Kültür ve İletişim: Sorunlar, Sorgulamalar ve Öneriler" olarak belirlendi. Bu tema altında sempozyumda "Kültürlerarası İletişim", "Siyasal Kültür ve Medya", "Popüler Kültür ve Medya", "Toplumsal Cinsiyet ve Medya", "Yeni Medya ve Dijital Kültür", "Görsel İletişim ve Kültür", "Yazılı Basın ve Kültür", "Küresel İletişim ve Sosyal Değişim", "Kurumsal İletişim ve Yönetişim", "Stratejik Halkla İlişkiler ve Yönetişim" ve "İletişim ve Etik" alt başlıklarında 61 bildiri sunulacak. Sempozyum Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Arık'ın açılış konuşmaları ile başlayacak. Açılış konuşmaları sonrası Rektör Kurtcephe Dekan Arık tarafından sempozyum destekçilerine plaketleri verilecek. Plaket töreninin ardından Saint Petesburg Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aleksei Bykov ve Pittsburgh Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Randall Halle açılış bildirilerini sunacak. Aynı gün saat 13.30'da İngilizce bildirilerle sempozyum oturumları devam edecek. Üç gün sürecek sempozyum boyunca iletişim bilimi kültür odaklı ele alınacak, konu ile ilgili soru ve sorunlar her biri birbirinden değerli yerli ve yabancı katılımcılarla tartışılarak alana kuramsal katkılar sağlanacak. Sempozyum, Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi binasında 20 Kasım'da saat 09.00'da başlayacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: