Antalya'da Uyuşturucu Operasyonu

Antalya'da Zeytinköy olarak bilinen bölgede düzenlenen operasyonda gözaltı sayısı 44'e yükseldi.

Antalya'da Zeytinköy olarak bilinen bölgede düzenlenen operasyonda gözaltı sayısı 44'e yükseldi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarda Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından bu sabah Zeytinköy olarak bilinen Yeşildere, Gebizli ve Doğuyaka mahallelerine düzenlenen operasyonda, 35 kişi gözaltına alındı. Zanlıların sorgusuna bağlı olarak devam eden operasyon kapsamında, gözaltı sayısı 44'e yükseldi.

Aralarında özel harekat ve çevik kuvvet ekiplerinin de bulunduğu 330 polis memuruyla yürütülen operasyonda belirlenen 40 adrese eş zamanlı baskın yapılmış ve havadan da helikopterle destek verilen baskınlarda 35 kişi gözaltına alınmıştı.

Reklam
Reklam

Gözaltına alınan zanlılar sorgulanmak üzere Narkotik Büro Amirliğine götürüldüğü bildirildi. Zanlıların uyuşturucu ticareti yapmak ve uyuşturucu madde bulundurmak suçlamasıyla sorgularının devam ettiği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: