Antalya'da Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon: 3 Gözaltı

- ANTALYA'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 'doktor' lakaplı İranlı A.M.S.O ile yanında bulunan F.N. ve oğlu E.N. gözaltına alındı. Şüphelilerin Antalya'da

- ANTALYA'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 'doktor' lakaplı İranlı A.M.S.O ile yanında bulunan F.N. ve oğlu E.N. gözaltına alındı. Şüphelilerin Antalya'da uyuşturucu imalathanesi kurmaya hazırlandığı belirtildi.
İstihbaratı değerlendiren Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kepez İlçesi'nde bir otomobili durdurdu. Otomobilin kapılarına gizlenmiş 600 gram metamfetamin ile uyuşturucu madde yapımında kullanıldığı belirlenen 3 kilo 120 gram sıvı ele geçirildi. Operasyonda, uyuşturucu madde imal ettiği öne sürülen 'doktor' lakaplı İranlı A.M.S.O ile yanında bulunan F.N. ve oğlu E.N. gözaltına alındı.
Şüphelilerin uyuşturucu imalathanesi kurmak için Antalya'ya geldiği iddia edildi. Üç şüpheli, ifadelerinin ardından 'Uluslararası uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma, sağlama' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: