Antalya’da Yapı Marketteki Yangın

Antalya'da bir yapı markette çıkan yangın güçlükle söndürüldü. Yangın sonrası kullanılamaz hale gelen markette büyük...

Antalya'da bir yapı markette çıkan yangın güçlükle söndürüldü. Yangın sonrası kullanılamaz hale gelen markette büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kepez ilçesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde iki ay önce hizmete açılan yapı markette saat 11.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Depoda yapı malzemelerinin bir anda alev aldığı yangın kısa sürede büyüdü. Market personeli güçlükle kendilerini dışarı atarken, itfaiye ekiplerine haber verildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve çevre ilçelerden gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, polis ekipleri de caddenin sağ şeridini trafiğe kapatarak güvenlik önlemi aldı. Markette bulunan parlayıcı ve patlayıcı maddelerin patlama riskine karşı polis, çevrede toplanan kalabalığı uyardı. Yangın alanından bebek arabası ile geçmek isteyen bir kişi ise polis ekiplerine zor anlar yaşattı. 30 itfaiye personeli ve 14 itfaiye aracı ile müdahale edilen yangın, yaklaşık 1 saatte kontrol altına alındı. Yangında dumandan etkilenen bir çalışanın hastaneye kaldırıldığı belirtilirken, sahibinin yurt dışında olduğu öğrenilen yapı market çalışanları ise yangını üzülerek izledi. Toplam bin 500 metrekarelik alanda çıkan yangın sonrası yapı markette büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Reklam
Reklam

Arif Ekici isimli vatandaş, marketin 2-3 ay önce açıldığını belirterek, “Bir anda dumanlar yükselmeye başladı. İtfaiye yangına müdahale ediyor” dedi.

İki ay önce açılan yapı marketin sahipleri İsmail H.P. ve Songül Ü’nün yurt dışında olduğu öğrenilirken, kullanılamaz hale gelen markette itfaiye ekipleri soğutma çalışmalarına devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: