Antalya'da yapılan İl Müdürleri toplantısı sona erdi

Antalya Side’de düzenlenen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleri Değerlendirme ve Planlama Toplantısı sona erdi....

Antalya Side’de düzenlenen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleri Değerlendirme ve Planlama Toplantısı sona erdi. Toplantının ikinci gününün açılışını Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe, “Diyanet çalışanlarının spor yapması ve yaptırması” sunumuyla yaptı.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın talebi doğrultusunda din görevlilerinin antrenör eğitimlerinden faydalanmasını sağlamak istediklerini söyleyen Kocatepe, “Bu projede Kuran kurslarında görev alan personele sportif ve ‘Yaz Kurslarında Spor Yapıyoruz’ eğitim seminerlerinin verilmesi sağlanacak. Eğitim verilen Kuran kursundaki katılımcılar arasında kurs sonunda talepler ve imkanlar doğrultusunda bir turnuva düzenlenecek. Diyanet görevlileri spor yapacak ve yaptıracak.” dedi.

Reklam
Reklam

2012 Yatırım Projeleri hakkında bir konuşma yapan Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleri ile fikir alış-verişinde bulunarak, illerdeki yatırımlar hakkında bilgi aldı. Ardından illerde yapılan faaliyetleri gösteren kısa bir film izlendi.

Spor Genel Müdürlüğü Spor Uzmanı Yasemin Gök, amatör spor kulüplerinin basketbol, voleybol ve hentbol branşlarında altyapı çalışmalarında maddi yönden desteklenmesi konulu sunum yaptı. Gök, bu projeyle, yaz spor okullarına katılan sporcular arasından spor kulüplerine sporcu kaynağı oluşturulacağını belirterek, “İl Müdürlerimiz bu konuda gereken koordinasyonu sağlayacak.” dedi.

Son olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleri illerindeki faaliyetler ve geliştirdikleri projeler hakkında sunumlar yaptı.

“İMKANLARI İYİ KULLANALIM”

Kapanış konuşmasını yapan Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, yoğun bir 2 gün geçirdiklerini belirterek, “Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ederim. Çok güzel projeler anlatıldı. Bizim yıl içinde en büyük rakibimiz okullar ve dersler, yazında Diyanet İşleri Başkanlığı. Şimdi onlarla da bir proje geliştirdik. Karşılıklı bir uyum oluşturuldu.” dedi.

Reklam
Reklam

Sporun bir zenginlik, çeşitlilik olduğunu ifade eden Baykan, “İllerimizin hepsi aynı düşünceye hizmet ediyor. Bize verilen imkanları iyi kullanalım, üretelim. Mesai kavramını bırakır, işimize sevgi katarsak başarı da gelir. Burada yeni arkadaşlarımızın heyecanın eskilerin de tecrübesini gördük. Bu ikisi harman olup, hizmet de üst seviyede olacak.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz