Antalya'da yılbaşı ve bayramda sanatçı yoğunluğu

Bayram tatili ve yılbaşında, Antalya'daki otellerde birçok ünlü sanatçı sahne alacak.Rezervasyonlarını hemen hemen tamamlayan gecelik konaklamaları 80 ile 200 YTL arasında değişen otellerde, İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar, Seda Sayan, Nükhet Duru, Petek Dinçöz, Sibel Can gibi ünlüler sahneye çıkacak.

Kemer Limra Otel'de bayramın ikinci günü İbrahim Tatlıses, üçüncü günü ise Seda Sayan sahneye çıkacak. Bu otelde konaklamak isteyenler, minimum üç gece konaklamaları halinde gecelik kişi başına 178 YTL ödeyecekler.

Reklam
Reklam

Lara Limak'ta da bayramın ikinci günü Hülya Avşar,üçüncü günü ise İbrahim Tatlıses sahne alacak. Kemer'de bulunan Antendon De Luxe Otelde yılbaşı gecesi Suat Suna, bayramın üçüncü günü ise Sibel Can hayranlarıyla buluşacak. Bu otelde bayramda konaklamak isteyenler minimum dört gece kalmaları halinde kişi başına 144 YTL ödeyecekler.

Wow Kremlin Oteli de ünlü sanatçılara sahne verecek. Kremlin'de yılbaşı gecesi Grup Turkuaz, bayramın ikinci günü Ferhat Göçer, bayramın üçüncü günü ise
Candan Erçetin sahne alacak. Kremlin'de bayramda dört gece kalacakların ödeyecekleri ücret kişi başına 650 YTL olacak.

Belek'teki Xanadu Resort Otelde ise yılbaşı gecesi misafirleri Nükhet Duru'nun söyleyeceği şarkılar ile yeni yıla girecek. Selge Beach Resort otelde bayramın ikinci günü Demet Akalın, üçüncü günü Petek Dinçöz hayranlarıyla buluşacak. Bu otelde bayramda tatil, gecelik kişi başına 90 YTL olacak.

Antalya Konyaaltı'nda bulunan Porto Bello Otel'de ünlü sanatçı Rafet El Roman bayramın ikinci günü sevenlerine seslenecek. Bu otelde minimum dört gecelik konaklama, kişi başına gecelik 96 YTL...

Reklam
Reklam

Maritim Pine Beach Otel'de bayramın ikinci günü Pınar Aylin sahneye çıkaracak. Pine Beach Otelde minimum dört gece konaklayanlar gecelik 88 YTL ödeyecek.

Fantasia Hotel De luxe'de minimum üç gece konaklayanlar gecelik kişi başına 118 YTL ödeyerek, bayramın ikinci gününde Altay'ı dinleyebilecekler.

Lara Kervansaray Otel'de minimum dört gece konaklayanlar gecelik kişi başına 128 YTL ödeyerek yılbaşı gecesi Zeynep Dizdar, bayramın ikinci günü Ümit Sayın,
üçüncü günü İzel'i izleyebilecekler. Ümit Sayın yılbaşı gecesi de Palamo Perissia Hotelde sahneye çıkacak.

Belek'teki Adora Golf Hotel'de yılbaşı gecesi Ege sahneye çıkarak hayranlarıyla buluşacak. Ege'li otelde minimum dört gece kalanlar gecelik kişi başına 92 YTL ücret ödeyecek.

Club Hotel Phaselis Rose'da yılbaşı gecesi sahne alacak Eda ve Metin Özülkü'yü izlemek isteyenler, gecelik kişi başına 80 YTL ödeyerek hem tatil yapacaklar, hem eğlenecekler.

Limak Atlantis Otel'de yılbaşı gecesi Eylem Naz, bayramın ikinci gecesi Deha sahne alacak. Atlantis otelde gecelik kişi başına konaklamanın bedeli ise 112 YTL
olacak.

Reklam
Reklam

Sun Gate Port Royal Otelde yılbaşı gecesi Kerem Görsev, Maxsim Resort Otelde ise bayramın ikinci günü Zeynep Dizdar sahneye çıkacak.