Antalya’da yolcu minibüsü kamyonla çarpıştı: 12 yaralı

Antalya’da içerisinde 15 yolcusu bulunan minibüsün, kamyona çarpması sonrası 12 kişi yaralandı. Askeri Hava...

Antalya’da içerisinde 15 yolcusu bulunan minibüsün, kamyona çarpması sonrası 12 kişi yaralandı.
Askeri Hava Meydan Komutanlığı Kavşağı’nda meydana gelen kazada, içerisinde 15 yolcusu bulunan şehir içi minibüs, ana yoldan tali yola giren bir kamyona çarptıktan sonra refüje devrildi. Murat Koç idaresindeki 07 AB 0018 plakalı minibüs, Bayram Özdemir’in kullandığı 15 EZ 632 plakalı şeker yüklü kamyona çarptı. Kontrolden çıkan minibüs daha sonra refüje devrildi. Sağ tarafına doğru devrilen minibüsün kırılan camlarından dolayı bazı yolcular yola savruldu. Diğer yaralananlar ise yoldan geçen vatandaşlar tarafından kurtarıldı.
Kazada midibüs şoförü Murat Koç ile yolcular Ela Avcı, Selin Avcı, Gülbahar Evcimik, Layla Evcimik, Fatma Sungur, Naci Sungur, Emir Karakış, Mortahula Yıldırım ve Hakan Havutçu hafif şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından çeşitli hastanelere götürülerek tedaviye alındı.
Kaza yerinde inceleme yapan polis ekipleri görgü tanığı simitçi Adnan Zor’dan olayın nasıl gerçekleştiği hakkında bilgi aldı. Kazanın nasıl gerçekleştiği hakkında bilgi veren simitçi Zor, kamyonun kavşaktan geçtikten sonra, minibüs ile kafa kafaya çarpışmak üzereyken direksiyonu kırdığını, hafifçe kamyonun ön tarafına çarparak biraz gittikten sonra devrildiğini söyledi.
Olayı anlatan kamyon sürücüsü Bayram Özdemir de minibüsün bir anda karşısına çıktığını, daha sonra kendisine çarparak savrulduğunu aktardı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz