Antalya’daki 24. Otel Ekipmanları Fuarı'na Yabancı Ilgisi

Antalya 23–26 Ocak 2013 tarihleri arasında düzenlenecek 24. Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama...

Antalya 23–26 Ocak 2013 tarihleri arasında düzenlenecek 24. Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’na, Almanya, Rusya ve Çin’deki firmalardan yoğun ilgi olduğu bildirildi.

Antalya Expo Center’da düzenlenecek fuar, sektörün yerli firmalarına uluslararası ticaret fırsatı sunuyor. Fuar çarpan etkisiyle birlikte 2 milyar dolarlık ticaret hacmi oluşturuyor. Sektör profesyonellerinin ilgi gösterdiği fuara başta Almanya olmak üzere yabancıların da yoğun ilgisi var. Almanya’dan Swabia/Bavaria Ticaret ve Sanayi Odası’nın da desteğiyle 7 firma ülke standında yer alacak.

Reklam
Reklam

Swabia/Bavaria Ticaret ve Sanayi Odası Akdeniz Proje Ofisi Sorumlusu Anis Azouz, fuara büyük ticari beklentiyle katıldıklarını, Anfaş Hotel Equipment Fuarı ile Türkiye'deki turizm tesislerinde tanınmayı hedeflediklerini söyledi.

Anfaş Hotel Equipment 2013 Fuarı’na Çin firmalarından da ilgi büyük. Çinliler ilk kez bu fuara katılacak. Çin'den üç firma fuarda yerini alacak.

İtalya, Rusya, İngiltere, Almanya, Azerbaycan, Kazakistan’da düzenlenen fuarlara katılarak tanıtım çalışmalarına yoğunlaştıklarını dile getiren Anfaş Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çalık, “24 ülkenin turizm bakanlarına ve sektöre davetler gönderilmiştir. Anfaş Hotel Equipment, ticaret müşavirleri ve ekibimiz tarafından yurt dışında çok geniş kapsamda tanıtılmaktadır. 2012 yılında 751’i yabancı olmak üzere toplam 28 bin 756 sektör profesyonelini ağırlayan Anfaş Hotel Equipment Fuarı’nın 2013 yılında profesyonel ziyaretçi hedefi 35 bin kişi.” açıklamasında bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: