Antalya’daki Cinayetin Davası

Antalya’nın Kepez ilçesindeki Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi yakınında 2011 yılında alkol alan iki grup arasında...

Antalya’nın Kepez ilçesindeki Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi yakınında 2011 yılında alkol alan iki grup arasında çıkan tartışmada beylik tabancası ile 2 kişiyi öldüren özel harekat polisi 50 yıl, arkadaşı 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, 16 Eylül 2011 tarihinde Kepez’in Santral Mahallesi'ndeki hayvanat bahçesinin arka kısmındaki ormanlık alanda meydana geldi Gökhan Demirkan (23) ve Nazım Karabulut (52) arkadaşlarıyla otomobil motor parçası alışverişi yapmak için ormanlık alanda buluştu. Burada 4’er kişilik iki ayrı grup halinde alkol almaya başlayan arkadaşlar arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada, özel harekat polisi Hüseyin T ile yanındaki Bekir G, Gökhan Demirkan, Nazım Karabulut, F.T ve K.Y’nin bulunduğu gruba ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunlara hedef olan Gökhan Demirkan ve Nazım Karabulut olay yerinde hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

TUTUKLANDILAR

Hüseyin T ile Bekir G olay yerinden kaçtı. Polisler, Hüseyin T ile Bekir G’yi yakaladı. Adliyeye sevk edilen özel harekat polisi ile arkadaşı çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Antalya Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasında Hüseyin T 50 yıl hapis cezasına, arkadaşı Bekir G ise 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: