Antalya'daki Dolandırıcılık Iddiası

Antalya - Antalya'da bir inşaat firmasına yönelik dolandırıcılık iddiasıyla düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 16 kişi adliyeye sevk edildi.<br> Antalya Emniyet Müdürlüğü

Antalya - Antalya'da bir inşaat firmasına yönelik dolandırıcılık iddiasıyla düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 16 kişi adliyeye sevk edildi.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine bir inşaat firmasına yönelik dolandırıcılık iddiasıyla düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan 16 zanlının emniyetteki ifadeleri tamamlandı. İnşaat firması sahibi A.S'nin de aralarında bulunduğu 16 kişi "Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve örgüt faaliyetleri kapsamında dolandırıcılık" yapmak suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.
Zanlıların, Kepez ilçesindeki bazı mahallelerde yaptıkları binalardaki aynı daireleri birden fazla kişiye sattıkları, müşteriler ile yaptıkları sözleşmeleri usülsüz bir şekilde değiştirdikleri iddia edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen yaklaşık 250 kişinin bu şekilde dolandırıldığını iddia ederek firmadan şikayetçi olduğu belirtildi.
Şikayetler üzerine 3 gün önce inşaat firmasına yönelik düzenlenen operasyon kapsamında 16 kişi gözaltına alınmıştı. Zanlıların emniyete getirildiği sırada mağdur olduğu iddia edilen vatandaşlar zanlılara tepki göstermişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: