Antalya’daki fuhuş operasyonunda 49 kişiye yasal işlem yapıldı

Antalya’da fuhuş yapmak ve fuhşa aracılıkta yer temin etmek isteyen 30’u travesti 49 kişiye yasal...

Antalya’da fuhuş yapmak ve fuhşa aracılıkta yer temin etmek isteyen 30’u travesti 49 kişiye yasal işlem yapıldı, 2 kişi de tutuklandı.
Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ve Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından şehrin çeşitli yerlerinde fuhuş ve otostopçuluk olayları ile ilgili operasyon yaptı. Operasyon kapsamında fuhuş yapmak, fuhşa aracılık ve yer temin etmek suçlarından 30’u travesti olmak üzere toplam 49 kişiye yasal işlem yapıldı. Ayrıca 2 kişi de adli mercilerce tutuklandı.
Öte yandan 57 şahsa ise 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu'nun 32. maddesi uyarınca toplam 8 bin 778 TL İdari Yaptırım Karar Tutanağı düzenlendi. Fuhuş yapıldığı tespit edilen 5 ayrı adresteki evlerin kapatılması için ise Zührevi Hastalıklar ve Fuhuşla Mücadele Komisyon Başkanlığı'na yazı yazıldığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz