Antalya'daki kazada yaralanan turistlerinden biri öldü

Antalya’da, Pamukkale gezisinden dönen Alman ve İsviçreli turistleri taşıyan minibüsün dün devrilmesi sonucu yaralanan 22...

Antalya’da, Pamukkale gezisinden dönen Alman ve İsviçreli turistleri taşıyan minibüsün dün devrilmesi sonucu yaralanan 22 kişiden 1'i hayatını kaybetti.

Korkuteli-Antalya karayolunda, Ali Bilgiç yönetimindeki 07 AB 113 plakalı minibüsün devrilmesi sonucu 2’si Türk 22 kişi yaralanmıştı. İlk etapta İsviçreli oldukları açıklanan turistlerden 15’inin Alman, 5’inin de İsviçreli olduğu belirlendi. Yaralılardan Margrith Granwehr, Joseph Bruno Herger, Silvia Bickel, Paul Bickel, Etter Rolf, Jacqueline Etter, Heinz Flueckiger, Therese Flueckiger, Alexandra Dietiker, Ursula Bieler ve Max Bieler, Louise Marie Chassot ve isimleri henüz belirlenemeyen 3 turistin Alman, Bruno Steiner, Heindrich Gabriel, Elisabeth Gabriel, Ferdi Mezzera ve Heidi Mezzera'nın ise İsviçre uyruklu oldukları öğrenildi.

Reklam
Reklam

Yaralananlardan, Akdeniz Üniversite Hastanesi'nde tedavi altına alınan 64 yaşındaki Alman vatandaşı Etter Rolf, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavileri Antalya’daki çeşitli hastanelerde devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: