Antalya'daki okullarda uyum eğitimi başladı

İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er: - "Çok mutluyuz, uzun bir aradan sonra öğrencilerimize kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz, gururluyuz"

Antalya'da anaokulu ve ilkokul birinci sınıflarda uyum eğitimi başladı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle geçen eğitim öğretim döneminde zaman zaman kapanan okullar, yüz yüze eğitim için kapılarını açtı.

Antalya'da 25 bin 41 okul öncesi, 40 bin 153 birinci sınıf olmak üzere toplam 65 bin 194 öğrenci ve 3 bin 543 öğretmen uyum eğitimine başladı.

Sabah erken saatlerde kalkarak hazırlık yapan minikler, velileriyle geldikleri okulda büyük sevinç yaşadı. Okulun bahçesinde sınıfların belirlenmesinin ardından minikler içeri girerek sıralarına oturdu.

Reklam
Reklam

Antalya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, yaptığı açıklamada, Kovid-19 tedbirlerini alarak öğrencilere kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Sonunda hasretin bittiğini belirten Er, şunları kaydetti:

"Çok mutluyuz, uzun bir aradan sonra öğrencilerimize kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz, gururluyuz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Aynı zamanda bize emanetin kıymetini biliyoruz. Okullarımızda hizmetlilerimizden öğretmenlerimize, yöneticilerimize varıncaya kadar sağlıklı ve başarılı bir eğitim sürecinin yönetilebilmesi için 19 ilçemizde tüm tedbirler titizlikle alınmıştır. Devletimiz maskeden dezenfektana her türlü malzeme tedarikini sağlamıştır."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: