Antalya'daki Suç Örgütü Operasyonu

Antalya'daki suç örgütü operasyonu kapsamında gözaltına alınan 40 kişiden 15'i serbest bırakıldı, 25 kişi adliyeye sevk edildi.

Antalya'daki suç örgütü operasyonu kapsamında gözaltına alınan 40 kişiden 15'i serbest bırakıldı, 25 kişi adliyeye sevk edildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yaklaşık iki yıldır devam eden teknik ve fiziki takibin ardından 300 polisin katılımıyla düzenlenen operasyonda 40 zanlı gözaltına alınmıştı. Zanlılardan 15'i polisteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Örgüt elebaşı K.K. ile Gazipaşa İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı H.Ş'nin de aralarında bulunduğu 25 kişi ise adliyeye sevk edildi. H.Ş'nin örgüte yardım ve yataklıkta bulunduğu ileri sürüldü.

Reklam
Reklam

Örgütün askerden gelen üyeleri için eğlence düzenlediği, bu sırada yolda gördükleri bir kadını kaçırıp ormanlık alana götürdüğü ve burada örgüt üyesi 9 kişinin kadına tecavüz ettiği öne sürüldü.

Örgütün ayrıca akli dengesi bozuk bir kişiyi apartmanın bodrum katına kapattığı, ayaklarından tavana asarak darp edip işkence yaptıkları ve işkenceyi kameraya kaydettiği iddia edildi.

Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Organize Suçlar Büro Amirliği ekipleri, Serik ilçesinde birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenlemiş, operasyonda eski Ülkü Ocakları İlçe Başkanı K.K'nın da arasında bulunduğu 40 kişi gözaltına alınmıştı. Zanlıların, Serik ve Antalya'da nitelikli yağma, ev, araç kurşunlama, hürriyetten yoksun bırakma, darp, ihaleye fesat karıştırma, cinsel saldırı suçlarına karıştıkları iddia edilmişti.

Muhabir: Süleyman Elçin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: