Antalya'daki Yangın

Sunis Hotel Su Genel Müdürü Kurtuluş Gülşen, otelin mutfağında başlayan yangının kısa sürede kontrol altına alındığını ve bu olay nedeniyle

Sunis Hotel Su Genel Müdürü Kurtuluş Gülşen, otelin mutfağında başlayan yangının kısa sürede kontrol altına alındığını ve bu olay nedeniyle herhangi bir can kaybı ya da yaralının bulunmadığını bildirdi.

Gülşen, otelde akşam saatlerinde çıkan ve paniğe neden olan yangın ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Gülşen açıklamasında otelin ana mutfağında başlayan yangının itfaiye ekipleri ve personelleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındığını bildirdi. Otel müşterilerinin de kısa süre içerisinde tahliye edildiğini belirten Gülşen, açıklamasında "Bu üzücü olayda herhangi bir can kaybımız ve yaralı bulunmamaktadır. Otelimiz kısa bir süre sonra hizmetlerine devam edecektir" ifadelerine yer verdi.

Reklam
Reklam

-Olay-

Konyaaltı Dumlupınar Bulvarı'ndaki Sunis Hotel Su'nun mutfağında başlayan yangının neden olduğu yoğun duman paniğe neden olmuş, müşterilerin büyük çoğunluğu binayı boşaltmıştı.

Otelde mahsur kalan ve dumandan etkilenen bazı müşteriler ile otel çalışanları ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarışmıştı.

Muhabir: Bekir Bektaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: