Antalyalı Çocuklar Bayramı Denizde Kutladı

Hava sıcaklığının 24 dereceyi aştığı Antalya'da çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı denize girerek ve sahilde oyunlar oynayarak

Hava sıcaklığının 24 dereceyi aştığı Antalya'da çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı denize girerek ve sahilde oyunlar oynayarak geçirdi.

AA muhabirinin Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre Antalya'da günün en yüksek sıcaklığı 24,4 derece ölçüldü. Kentte deniz suyu sıcaklığı ise 18,6 derece oldu.

Sıcak hava ve bayram tatilini fırsat bilen çocuklar da bayramın keyfini Konyaaltı Plajı'nda çıkardı. Aileleriyle deniz kıyısına gelen çocuklar denize girdi, kıyıda oyunlar oynadı.

Reklam
Reklam

Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen 4. Çocuk ve Oyun Şenliği de renkli görüntülere sahne oldu. Atatürk Kültür Parkı'ndaki şenlikte çocuklar, Büyükşehir Belediyesi tarafından dağıtılan yaklaşık 4 bin uçurtmayla Antalya semalarını renklendirdi.

Muhabir: Ata Ufuk Şeker-Onur Usta / Güç Gönel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: