Antalyalı Öğrencilerin Karne Sevinci

Antalya’da karne alan yaklaşık 400 bin öğrenci tatile girdi.Namık Kemal İlköğretim Okulu’nda karneleri veren Vali...

Antalya’da karne alan yaklaşık 400 bin öğrenci tatile girdi.

Namık Kemal İlköğretim Okulu’nda karneleri veren Vali Yardımcısı Turan Eren, öğrencilere yaz tatili boyunca dinlenmelerini tavsiye etti. Eren, “Dinlenirseniz yeni döneme daha zinde geleceksiniz. Eğlenin, gezin, fırsat buldukça kitap okuyun.” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay da Antalya’da 843 okulda, 393 bin öğrenci ve 20 bin 768 öğretmenin bugün tatile girdiği bilgisini verdi. Eğitim öğretim döneminin başarıyla tamamlandığını anlatan Gülay, “Yarından itibaren SBS ve LYS maratonu başlıyor. Bu vesileyle öğrencilerin hepsine başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Öğrencilere karneleriyle birlikte Orman Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan doğa ve ormanları koruma bilinci aşılayan kitap da verildi. Öğrencilerin yazdığı şiiri, çizdikleri resimleri içeren kitaplardan 10 bin adet dağıtıldığı öğrenildi.

Törene, Vali Yardımcısı Turan Eren, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Orman Bölge Müdürü Ali Gökçöl, Muratpaşa Kaymakamı Fatih Kocabaş, eğitim çalışanları, öğrenciler ve veliler katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: