Antalyalı Sanatçılardan Cezaevi Ve Açlık Grevi Açıklaması

Antalyalı sanatçılar, cezaevlerinde devam eden açlık grevleri ve ölüm oruçlarını sonlandırılmasını talep etti.Antalya Sanatçılar Derneği’nde...

Antalyalı sanatçılar, cezaevlerinde devam eden açlık grevleri ve ölüm oruçlarını sonlandırılmasını talep etti.

Antalya Sanatçılar Derneği’nde (ANSAN) toplanan sanatçılar cezaevlerindeki devam eden açlık grevleri ve ölüm oruçlarıyla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Sanatçılar adına açıklamayı ANSAN Başkanı Kamile Yılmaz yaptı.

Cezaevinde yaşananların koşullarının düzeltilmesi ya da bireysel talepler olarak algılanması gerektiğini anlatan Yılmaz, “Şu kısacık insan ömrüne bunca acıyı, bunca zulmü, ölümü nasıl sığdırdık anlamakta güçlük çekiyorum.

Reklam
Reklam

Ölümün, zulmün her türlüsüne karşı insanlar olarak, ölümün eşiğindeki insanları elbette savunuyoruz.Çünkü onları savunmak, insan olmanın gereğidir.TBMM'de bunca çoğunluğa sahip bir iktidar.Hiçbir mazaretin arkasına sığınamaz.Yarın çok geç olmadan birşeyler yapmalıyız. Ölümü değil, yaşamı savunuyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: