Antalyalılar Ücretsiz Yazlık Sinema Gösterimiyle Buluşacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz yazlık sinema gösterimi yapılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz yazlık sinema gösterimi yapılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, sinemasever Antalyalıların bir araya gelmesi, sinema izleyici kitlesi oluşturulması ve Antalya'ya yeni bir sinema etkinliği kazandırılması amacıyla etkinlik düzenleneceği belirtildi.

Etkinliğin yarın başlayacağı ve 9 Ağustos Perşembe gününe kadar devam edeceği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Vatandaşlar haftada 2 gün Konyaaltı ve Lara'da açık havada sinema izleme keyfini yaşayacak. Gösterimler yarın 11 numaralı plaj ile 21 Haziran Perşembe günü Lara Birlik Plajı'nda başlayacak. Yazlık açık hava sinema günleri, çarşamba günleri Konyaaltı plajında, perşembe günleri de Lara Birlik Plajı'nda saat 20.30 gerçekleşecek."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: