Antalyalılara ücretsiz vals ve zeybek kursu

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı töreni için hazırlıklara başladı. Bu kapsamda Antalyalılara Cumhuriyet Meydanı’nda ücretsiz...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı töreni için hazırlıklara başladı. Bu kapsamda Antalyalılara Cumhuriyet Meydanı’nda ücretsiz vals ve zeybek dersleri verilecek.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kırmızı Kalem Tiyatro ve HDN Kültür-Sanat’ın ortaklaşa gerçekleştireceği proje sonunda yüzlerce çiftin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Balosu’nda Cumhuriyet Meydanı’nda buluşarak muhteşem bir dans gösterisi sunması hedeflendiği açıklandı. 1 Ekim’den itibaren her cumartesi saat 19.00-21.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek organizasyonda, Cumhuriyet Meydanı’nda kurulacak sahnede vatandaşlara ücretsiz olarak vals ve zeybek öğretileceği belirtildi.
Usta dans öğreticileri tarafından verilecek kurslar 4 hafta sürecek. Etkinliğe tüm Antalyalılar davet edildiği açıklandı. Mustafa Kemal Atatürk’ün, Bursa’da katıldığı son balodan esinlenerek vals ve zeybek teması üzerine kurulan proje, 2 yıl önce de yapılmıştı. Antalyalıların yoğun ilgisini gören proje sonunda onlarca çift, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve eşi Günseli Akaydın’ın katılımıyla Cumhuriyet Meydanı’nda vals yapıp, zeybek oynamıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz