Antalyaspor öğrencilerden destek istedi

Antalyaspor Kulübü Başkanı Sedat Peker ve Genel Direktör Yılmaz Vural, öğrencilerden Antalyaspor'u desteklemelerini ve maçlara gelmelerini istedi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Sedat Peker, Genel Direktör Yılmaz Vural, Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Mali Asbaşkan Abdurrahman Yılmaz, yöneticiler Şefik Öz ve Yaşar Döngel ile futbolcular Coşkun Birdal ile Oscar Cordoba, TED Antalya Koleji spor salonunun açılış törenine katıldılar.

Törende konuşan okulun kurucusu İzzet Uzun, 1,5 yıl önce eğitime başladıklarını, bu süre içinde de belirledikleri hedeflere çok yaklaştıklarını söyledi. Eğitimin yanında olmazsa olmaz koşulları bulunduğunu belirten Uzun, sporda da en iyi olmak istediklerini kaydetti. Uzun, okulun yüzme havuzu ile tenis kortlarının önümüzdeki ay hizmete açılacağını bildirdi.

Reklam
Reklam

-ÖĞRENCİLERDEN DESTEK-
Başkan Peker de, öğrencilerden Antalyaspor'a destek vermelerini istedi. Antalya'nın sürekli geliştiğini ve göç aldığını ifade eden Peker, şöyle konuştu:

"Artık çoğunuz Antalyalı oldunuz. Kiminiz ev aldı, kiminizin ailesinin işi burada. Antalya'da yaşamak bir ayrıcalıktır. Hepinizin, üç büyüklerden birine sempatiniz var ama Antalyaspor'u da tutun. Antalyaspor'u da destekleyin. Antalyaspor'un maçlarına ailelerinizle birlikte gelin ve destek verin."

Peker, hizmete açılan okulun spor salonundan bir çok başarılı sporcu çıkacağına inandığını da sözlerine ekledi.

Antalyaspor Genel Direktörü Yılmaz Vural da Başkan Sedat Peker'in görüşlerini katıldığını belirterek, öğrencilerin Antalyaspor'a daha fazla destek vermelerini istedi.

Okul yöneticileri, Antalyaspor yöneticileri ve futbolculara çiçek verirken, Antalyaspor Başkanı Peker ve Yılmaz Vural okul yöneticilerine takımın plaketi ile atkı ve şapkasını hediye ettiler. Takım kaptanı Oscar Cordoba ise Uzun'a üzerinde "Cordoba" yazılı forma verdi.

Reklam
Reklam