Antalyaspor Taraftarlarından Stat Inşaatına Karşı Çıkanlara Tepki

Bazı 07 Gençlik Antalyaspor Taraftar Derneği üyeleri, yapımı devam eden Antalyaspor Stadyumu'na karşı çıkanlara tepki gösterdi.

Bazı 07 Gençlik Antalyaspor Taraftar Derneği üyeleri, yapımı devam eden Antalyaspor Stadyumu'na karşı çıkanlara tepki gösterdi. Yüzüncü Yıl Bulvarı'ndaki stat şantiye alanında toplanan grup adına basın açıklaması yapan 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği üyesi Görkem Özden, yapımı devam eden stadı sadece Medical Park Antalyaspor'un kullanmayacağını, birçok etkinlikte de kullanılabileceğini söyledi. Kentte bir stadın olmayışının Antalya için kötü bir imaj sergilediğini ifade eden Özden, siyaset yapmak uğruna stat yapımına engel konulmasını doğru bulmadıklarını dile getirdi. Stat yapımına engel olanlara seslenen Özden, şöyle konuştu: "Stat sadece bizler için değil, gelecekte yaşayacak Antalyalılar için de büyük önem taşımaktadır. Resmi bayramlarda çocuklarımız bayram kutlayacak bir stat bulamıyor. Bu tür bayramlarda çocukların kutlama yapacağı stada engel olunması haksızlık değil midir? Birçok futbol takımının Antalya'da antrenman yaptığını biliyoruz. Ayrıca A Milli Takımın maçlarının da Antalya'da oynanmasını istiyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: