Antalyaspor'da Kayseri Erciyesspor Maçı Hazırlıkları

ANTALYA (AA) -  Medical ParkAntalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında sahasında oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Bu arada Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Medical Park Antalyaspor antrenmanını izledi. Günaydın, antrenman sonrası teknik direktör Aybaba ile bir süre sohbet etti. Aybaba, Günaydın'a yaklaşan seçimler nedeniyle yaşadıkları yoğunluğu tahmin edebildiğini belirterek, "Allah yardımcınız olsun bizimkinden zor sizin işiniz. Bizde de sezon bittiğinde genel seçim oluyor. Ne olduğuna o zaman karar veriyorsun. Bu yıl geçen seneki kadromuzu koruduk ve yeni transferler yaptık" dedi. Günaydın da takımın giderek gençleştiğini, yeni transfer edilen oyuncuların uyum sağlaması halinde başarılı olacaklarına inandıklarını ifade ederek, yeni sezonda kırmızı beyazlı ekibe başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz