Antalya'ya yıldız yağacak

Fransız DJ/Prodüktör Martin Solveig jetiyle 13 Mayıs'ta Türkiye'ye geliyor.

Electronic müziğin fenomenleri arasında gösterilen dünyaca ünlü Fransız DJ/Prodüktör Martin Solveig, UNI SummerLife 2013'ün açılışında sahne almak üzere 13 Mayıs'ta Türkiye geliyor.

Çıkardığı her albümü dans müzik listelerinin en üst sıralarında yer alan, dünyanın dört bir yanındaki en önemli klüplerde hitleri çalınan Fransız DJ/Prodüktör Martin Solveig, Türkiye'nin ilk uluslararası dans ve müzik festivali UNI SummerLife 2013 açılışının yıldızı olarak performans sergileyecek.

Başka Kimler Var

UNI SummerLife 2013 için ilk kez Türkiye'ye gelecek olan, birçok ödül sahibi dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Taio Cruz, festivalin en büyük sürprizlerinden biri olacak. Popüler ve elektronik müzikseverleri bir araya getirecek festival aynı zamanda; Far East Movement, Erick Morillo gibi dünya devlerini ağırlayacak.

Birlikte benzersiz projelere imza atmış süperstar Ajda Pekkan ve Ozan Doğulu, muhteşem performansları ile gençlere sınırsız bir eğlence yaşatacaklar. Festivalde; Kat Deluna, Milk & Sugar, Antoine, Fedor Fomin, Alex Ferrari, Sam Divine, Abel Ramos, Timati, Stereo Palma, Lissat & Voltax, Radio Killer, Francesco Diaz, Dj Chus gibi dünyaca ünlü sanatçılar da yer alacak.

13 - 19 Mayıs 2013 tarihleri arasında Antalya Lara'da düzenlenecek UNI SummerLife 2013 Uluslararası Dans ve Müzik Festivali biletlerine tüm Biletix'lerden, yaklaşık 50 üniversite temsilcisinden ve www.summerlife.com.tr adresinden temin edilebilir.

UNI SummerLife 2013 Uluslararası Dans ve Müzik Festivali Programı:

13 Mayıs 2013 Pazartesi

Martin Solveig

Kat Deluna - Milk & Sugar

14 Mayıs 2013 Salı

Far East Movement

Antoine - Fedor Fomin

15 Mayıs 2013 Çarşamba

Ajda Pekkan Ft. Ozan Doğulu

Alex Ferrari - Dj Chus

16 Mayıs 2013 Perşembe

Erick Morillo

Sam Divine - Abel Ramos

17 Mayıs 2013 Cuma

Timati

Stereo Palma - Lissat Voltaxx

18 Mayıs 2013 Cumartesi

Taio Cruz

Francesco Diaz, Radio Killer