Antalya’yı kana bulamaya hazırlanan 2 kişi yakalandı

Antalya’da bombalı eylem hazırlığında olan 2 kişi, keşif yaptığı sırada polis ekipleri tarafından yakalandı. Şahısların...

Antalya’da bombalı eylem hazırlığında olan 2 kişi, keşif yaptığı sırada polis ekipleri tarafından yakalandı. Şahısların eylemde kullanacağı iddia edilen bombalar da toprağa gömülü halde bulundu.
Antalya Emniyeti İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 2 kişinin bombalı eylem hazırlığında olduğu bilgisine ulaştı. Yapılan çalışmalarda eşkâlleri tespit edilen biri kadın 2 zanlı, eylem içim seçtikleri yerde keşif yaparken düzenlenen operasyonla polis tarafından gözaltına alındı.
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde sorguya alınan şüphelilerin eylemde kullanacağı iddia edilen bombaların da Döşemealtı ilçesinde toprağa gömülü halde olduğu tespit edildi.
Bombaların gömüldüğü yerde kazı yapan ekipler, bomba düzenekleri ve henüz menşei belirlenemeyen kilolarca patlayıcı madde ele geçirdi.
Bombalar polis tarafından etkisiz hale getirildi. Gözaltına alınan 2 kişinin sorgusu sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz