Antika Otomobiller, Kadosan'Da Hayat Buluyor

Kadıköy Oto Sanatkarları Küçük Sanayicileri Sitesi (KADOSAN), antika ve klasik otomobillerin restore edildiği sayılı adreslerden...

Kadıköy Oto Sanatkarları Küçük Sanayicileri Sitesi (KADOSAN), antika ve klasik otomobillerin restore edildiği sayılı adreslerden biri. Antika otomobilleri burada, tepeden tırnağa değiştirmek mümkün. Kentsel dönüşüm projesi dışında kalan Kadosan, alt yapı bakımından da Türkiye'nin önde gelen sanayi siteleri arasında yer alıyor.

Konumu ve dönüşüm projelerinden etkilenmeyen özelliği nedeniyle KADOSAN'daki iş yerleri son zamanlarda büyük talep görüyor. Alt yapı bakımından Türkiye'nin en önemli oto sanayi siteleri arasında gösterilen KADOSAN'da neredeyse boş dükkan bulmak mümkün değil. Otomobil sahiplerine a'dan z'ye her türlü hizmet verildiği sanayi sitesinde esnafın da yüzü gülüyor. Bir anda yıldızı parlayan oto sanayi sitesinde, deneyimli 517 oto doktoru ile 132 oto eczanesi gece gündüz hizmet veriyor.

Reklam
Reklam

Hurdaya çıkarılmış antika ve klasik otomobiller de Kadosan'da restore ediliyor. Türkiye’nin sayılı antika otomobil tamircileri arasında gösterilen Halil Usta’ya emanet edilen otomobiller tepeden tırnağa yenileniyor. Atölyesinde çeşitli marka ve modellerdeki klasik otomobili tamir ettiğini belirten Halil Şafak, tanınmış müşterilerinin isimlerini ise sır gibi saklıyor. Antika otomobil zevkinin çok masraflı olduğunu ve büyük emek gerektirdiğini ifade eden Halil Usta, atölyesinde bir ressam titizliğiyle çalışıyor. En ufak ayrıntıyı bile kaçırmayan 43 yılık usta, "Bu iş benim için zevk. İşimi yaparken büyük haz alıyorum." diyor.

Kadosan'ın kentsel dönüşüm kapsamında bulunmaması nedeniyle büyük ilgi gördüğünü belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yavuz, hızlı ve kaliteli hizmet konusunda vatandaşlara taahhütte bulunduklarını söyledi. Büyük ölçüde verdikleri sözleri yerine getirdiklerini belirten Yavuz, "Burada a'dan z'ye tüm marka ve otomobillerin tamir ve bakımları yapılmaktadır. Farkımız araçları çok kısa sürede ve ekonomik bir maliyetle sahiplerine teslim etmektir. En önemli farkımız buradaki ustalarla birlikte aracınıza müdahale edebiliyorsunuz. Her şey sizin gözünüzün önünde oluyor. Servislerde bu imkan yok. Her türlü otomobilin tüm sorunlarını çok kısa sürede hallediyoruz. Pert olmuş ve kağıt gibi ezilmiş bir otomobili de kısa sürede tamir edebiliyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

'PERİYODİK BAKIMI BEKLEMEYİN'

Kadosan’da araç ve LPG muayene istasyonu olduğunu da kaydeden Başkan Yavuz, klasik sanayi sitesi görüntüsünde olmadıklarını bildirdi. Yeşil alanı, dinlenme ve sosyal tesisleriyle çağdaş ve modern görüntüye sahip olduklarını anlatan Yavuz, " İstanbul'da en ucuz maliyetle hizmet verme taahhüdümüz var. Büyük ölçüde bu taahhüdümüzü yerine getirdik. Müşteri memnuniyeti konusunda iddialıyız. Vatandaşlarımız çekinmeden gelebilirler. Özellikle bir konuda sürücüleri uyarıyoruz. Araçların belli bakım kilometreleri var. Bu kilometreler dolmadan bakıma getirmiyorlar. Sadece kilometrelere bakmıyoruz. Araçlar kullanılmadığında filtrelerde çok ciddi sıkıntılar oluşur. Bu da aracın ömrünü kısaltır. Eğer araç uzun süre çalışmamışsa mutlaka filtrelere bakarız. Eğer bu filtreler değiştirilmezse büyük maliyetler açabilir. 2-3 ay çalışmayan bir aracın mutlaka hava ve yağ filtreleri değiştirilmelidir." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: