Antikkapı'da İftar Keyfi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Antikkapı Restaurant, modern görünümü ve birbirinden leziz yemekleriyle Ramazan boyunca zengin menüsü...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Antikkapı Restaurant, modern görünümü ve birbirinden leziz yemekleriyle Ramazan boyunca zengin menüsü ile hizmet veriyor. Osmanlı ve günümüz mutfağından seçkin lezzetler, 25 liradan başlayan özel menüler ve iftar menünü kendin yap seçenekleri ile vatandaşlara sunuluyor.

650 kişi kapasiteli restoran, 600 kişilik bahçesi, 100’er kişilik alakart restoran ve VIP Toplantı Salonu ile hizmet veren Antikkapı Restaurant Ramazan Ayı’nda Kocaelililerin uğrak yeri oluyor. Farklı seçeneklere göre hizmet veren Antikkapı Osmanlı ve günümüz mutfağından oluşan çorba, salata, tatlı, meşrubat ve ana yemekten oluşan özel menüleri 25 liradan başlayan fiyatlarla vatandaşlara sunuyor.

Reklam
Reklam

Antikkapı Restaurant ayrıca vatandaşların kendi belirlediği yemeklere göre belirleme fırsatı da sunuyor.” İftar menünü kendin yap” iftariyelikler, çorba, zeytinyağlılar, salatalar, ara sıcaklar, makarnalar, beyaz et, kırmızı et ve kuzu eti tabağı, köfte tabağı, tatlılar ve meşrubatlardan oluşuyor. Ayrıca köfte, sosis, hamburger, pilav, patates kızartması, meşrubat seçenekleri bulunan çocuklara özel menü de iftarlarını açmak için gelen ailelere sunuluyor.

Mübarek ay boyunca müşterilerine farklı lezzetler sunan Antikkapı Restaurant yerli ve yabancı mutfaklardan özel ve zengin mönülerle hizmet veriyor. Hem cebe hem de damağa hitap eden Antikkapı’ya 322 21 27 numaralı telefondan rezervasyon yapılabiliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz