Antikkapı'dan Örnek Kampanya

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından gerçekleştirilen Türkiye’de ekmek israfı araştırmasından çıkan çarpıcı sonuçların ardından ekmek...

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından gerçekleştirilen Türkiye’de ekmek israfı araştırmasından çıkan çarpıcı sonuçların ardından ekmek israfını önlemeye yönelik kampanyalara bir destek de Büyükşehir’e bağlı Antikkapı A.Ş.’den geldi. Antikkapı Restaurant’ta konuklara beyaz ekmek yerine tahıl ağırlıklı ekmek çeşitleri ikram edilirken, hazırlanan tabak altı kağıtlarında da ekmek israfını önlemeye yönelik çağrı oluşturuldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da bir etkinlik için bulunduğu Antikkapı Restaurant’ta ekmek israfını önlemeye yönelik düzenlenen çalışmayı yerinde inceledi. Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir olarak her türlü kaynağın olduğu gibi ekmeğin de israf edilmesine karşı olduklarını, bu tür kampanyalara her zaman destek verdiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Başkan Karaosmanoğlu’na Başkan Danışmanı Nermin Tol, Antikkapı A.Ş. Genel Müdürü Fahrettin Kandemir ve TMO Derince Şube Müdürü Osman Altınsoy tarafından kampanyayla ilgili bilgi verildi. Kandemir, ekmek israfına karşı başlatılan çalışmalara hem sundukları tahıllı ekmek çeşitleriyle, hem de hazırlattıkları tabakaltı kâğıtlarıyla destek verdiklerini söyledi. Başkan Karaosmanoğlu da, Antikkapı’nın bu çalışmasının örnek olmasını arzu ettiklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: