Antköyder, Ağız Ve Diş Sağlığı Eğitimi Düzenledi

Antalya Köylerini Kalkındırma Derneği (Antköyder) aracılığıyla 305 ilköğretim çağı öğrencisine ağız ve diş sağlığı eğitimi...

Antalya Köylerini Kalkındırma Derneği (Antköyder) aracılığıyla 305 ilköğretim çağı öğrencisine ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi.

Antköyder, ilkini 15 gün önce Kepez ilçesine bağlı Kızıllı köyünde verdiği ağız ve diş sağlığı eğitimi seminerinin ikincisini Döşemealtı ilçesindeki Kömürcüler İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirdi. Programa Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar, okul yöneticileri ile 305 öğrenci katıldı. Eğitim, diş hekimi Mehmet Akgün tarafından verildi.

Reklam
Reklam

Antköyder Başkanı Süleyman İçli, köylerdeki öğrencileri ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirdiklerini ifade etti. Kaymakam Baygül, öğrencilere yönelik bu tür programların arkasında olduğunu vurguladı. Müdür Semra Bekar, eğitimin öğrenciler için yararlı olduğunu ifade etti.

Diş hekimi Akgün, öğrencilere ağız ve diş sağlıklarını nasıl koruyacaklarını anlattı, diş fırçasının doğru kullanımını uygulamalı olarak gösterdi. Program sonunda öğrencilere diş fırçası ve macunu dağıtıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: