Aöf Bürosu Önünde Kayıt Çilesi

Kayseri’de Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) kayıtlarını yaptırmak ve yenilemek isteyenler, öğrenci kayıt bürosu önünde uzun...

Kayseri’de Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) kayıtlarını yaptırmak ve yenilemek isteyenler, öğrenci kayıt bürosu önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Kayseri’de AÖF bürosu önünde kayıt yenilemek ve kayıt yaptırmak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Yaklaşık 400 metrelik kuyruğa giren adaylar, oluşan kuyruğa yakındı. Son kayıt tarihi 16 Ekim 2012 tarihinden önce kayıt yaptırmak isteyen ve açık öğretim kayıtlarını yenilemek isteyen adaylar, uzun bir kuyruğun oluşmasına neden oldu.

Beklemekten sıkılan bazı adaylar güneşten korunmak için ellerindeki gazete ve poşetleri başlarına tuttu. Bazı adaylar, işlemlerin yavaş olmasına tepki gösterdi.

Reklam
Reklam

Sabahtan beri sıra beklediğini ifade eden bir öğrenci, “Kayıt tarihinin son gün olması nedeniyle bugünden kaydımı yaptırayım diye düşündüm ancak uzunca oluşan kuyruk yüzünden saatlerdir burada bekliyorum. Çok sıkıntılı bir durum. Yetkililerin bu duruma karşı önlem alması gerekir” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: