AÖF Güz Dönemi Sınavına girecek öğrencilere uyarı

Malatya'da, Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) Güz Dönemi Sınavı'na girecek öğrencilere belge uyarısında bulunuldu.

Malatya'da, Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) Güz Dönemi Sınavı'na girecek öğrencilere belge uyarısında bulunuldu.

AÖF Malatya Bürosu'ndan yapılan açıklamada, Malatya'da bin 500 öğrencinin sınava gireceği hatırlatılarak, öğrencilerin sınav giriş belgesi, öğrenci kimlik kartı veya sınav geçerli öğrenci kimlik belgesini yanlarında bulundurmaları gerektiği belirtildi.

Açıklamada, "Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü'nün talimatları gereğince AÖF Bürosu'ndan İnönü Üniversitesi'ndeki koordinatörlüğe bu belgeler faks ile gönderilmemektedir. Bu nedenle sınava girecek öğrencilerin mağdur olmamaları için, bu belgelerden eksik veya bozuk olanlar varsa, bizzat kendileri veya bir yakını öğrencinin kimliği ile Sıtmapınarı'ndaki AÖF Malatya Bürosu'na gelerek bu belgeleri alabilirler" denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: