AÖF kayıt yenileme süreci başladı!

AÖF kayıt yenileme işlemleri için belirlenen süre 27 Eylül'de başladı. Hali hazırda kayıdı bulunan öğrenciler sınavlara girebilmek için AÖF kayıt yenileme tarihlerinde işlemlerini tamamlamak zorunda!

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi kayıt yenileme işlemlerinin başladığını resmi internet sitesinden paylaştı. Uzun süredir AÖF kayıt yenileme tarihleri için bekleyen öğrenciler, AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman merak ediyor. Ayrıca "AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır?" sorusu da en çok yanıt aranan sorular arasında yer alıyor. 17 lisans ve 34 önlisans programını bünyesinde bulunduran AÖF, bu yıl yeni öğrencilerin katılımıyla büyümesini sürdürecek. Bu süreçte öğrenciler AÖF kayıt yenileme tarihlerini öğrenerek, belirlenen tarihlerde başvurularını tamamlamak istiyor. İşte AÖF kayıt yenileme tarihleri ve konunun tüm detayları...

Reklam
Reklam

AÖF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ BELLİ OLDU

AÖF kayıt yenileme tarihleri açıklandı. AÖF bünyesindeki programlarda eğitim gören öğrenciler, kayıt yenilemelerini yaparak bu yıl yapılacak sınavlara katılma hakkı kazanacak. AÖF tarafından belirlenen kayıt yenileme tarihlerine göre işlemler 27 Eylül Pazartesi başladı. Öğrenciler 7 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar bu işlemlerini gerçekleştirecekler. Mazeret kayıt tarihi ise 7 Ekim Cuma günü olarak belirlenmiş durumda. AÖF Büroları sabah saat 08.30'da açılır ve 17.00'ye kadar hizmet verir. Ayrıca hafta sonları ise kapalı durumda olurlar.

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

AÖF kayıt yenileme tarihlerinde işlemini yapacak olanlar, "AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır?" sorusuna yanıt arıyor. Kayıt yenileme işleminde öğrencilere ders atamaları ders kodu sırasında 30 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde AÖF tarafından yapılır. Bu noktada öğrenciler isterlerse tekrar ettiği dersleri eksiltebilecekler ya da 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders ekleyebilecekler. Ders ekleme - çıkarma işlemi htt://aof.anadolu.edu.tr adresinden yapılır. Öğrenciler ödeme yapmadan önce ders ekleme işlemlerini yapabilirler. Burada dikkat edilmelidir çünkü, ödeme yapıldıktan sonra ders silme işlemi yapılamayacak, fakülte tarafından kendilerine atanan dersleri kabul etmiş sayılırlar. Burada bir sorun yaşamamak için sisteme girerek incelemede bulunmak faydalı olacaktır.

Reklam
Reklam

AÖF SINAV TARİHLERİ

Güz Dönemi Ara Sınavı 26 - 27 Kasım 2016

Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 14 - 15 Ocak 2017

Bahar Dönemi Ara Sınavı 15 - 16 Nisan 2017

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 27 - 28 Mayıs 2017

2016-2017 Öğretim Yılı Tek Ders Sınavı 15 Temmuz 2017

AÖF kayıt yenileme işlemleri için tıklayın