AOSB’den ‘marka’ Paneli

Adana Hacı Ömer Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) yönetimi tarafından marka ve markalaşma ile ilgili...

Adana Hacı Ömer Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) yönetimi tarafından marka ve markalaşma ile ilgili panel düzenlenecek. Panelde ‘Anadolu markaları, marka bilinirliğini nasıl artırır?’ sorusuna yanıt aranacak. Marka ve markalaşma süreci hakkında önemli bilgilerin verileceği panelde, ‘güçlü bir marka değeri’ üzerinde durulacak.

AOSB Seyhan Toplantı Salonu’nda 28 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilecek panele Dr. Obengül Ejder konuşmacı olarak katılacak. Ejder, ‘Marka Yaratmak’ konu başlığı altında bir sunum yapacak. Aynı etkinlikte 2012 yılında Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından, ‘Yılın Altın Adamı’ olarak seçilen Doret Habib de, ‘Anadolu Ligi’nden Devler Ligi’ne Geçiş ve Bir Anadolu Markasının Doğuş Öyküsü’ konularında katılımcılara bilgi verecek.

Reklam
Reklam

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, globalleşen dünyada firmalar açısından markanın öneminin gün geçtikçe arttığını ifade etti. Sütcü, güçlü bir marka değerinin sürdürülebilirliğine dikkati çekerek, “Güçlü bir markaya sahip olan firma, sadece müşterilerine olduğu gibi tedarikçilerine, iş partnerlerine de güven sağlar. Bu nedenle uzun vadede güçlü bir markaya sahip olmak bir firmanın en önemli yatırımların başında geliyor.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: