Apartmanda Gaz Sızıntısı Paniği

Niğde'de bir apartmanın en üst katında mutfak tüpünden sızan gaz, panik yarattı.

Niğde'de bir apartmanın en üst katında mutfak tüpünden sızan gaz, panik yarattı.

Gaz kokusunu alan ev sahipleri, polis ve itfaiyeyi aradı. Olay yerine gelen itfaiye, yoğun gaz kokusu üzerine 5 katlı apartmanı patlama olasılığı üzerine boşalttı.

Selçuk Mahallesi Eski SGK İl Binasıkarşısı Levent Sokak, Levent Apartmanı beşinci katında oturan

Üniversite öğrencileri gece 00.00 sıralarında gaz kokusunu farketmesi üzerine polis ve itfaiye ekiplerini aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri, apartmanın çevresini güvenlik şeridiyle kapatırken, itfaiye ekipleri de patlama şüphesi üzerine 5 katlı apartmanı boşalttı. Apartmanın önünde, pijamalarla dışarıya çıkan dairelerde oturanlar, tehlikenin geçmesini bekledi. Beşinci kata çıkan itfaiye ekipleri mutfak tüpünün contasından gaz kaçırdığını ve evin pencerelerini açarak havalandırdılar. Gaz sızıntısını farkeden sakinler olası bir can kaybını da önledi. Tüpün dışarıya çıkartılıp, gaz kokusunun dağılmasının ardından rahat bir nefes alan vatandaşlar evlerine tekrar döndü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: