Apartmanda Yangın Paniği

Tolga YANIK/KONYA, Yangın, saat 02.45 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Nişantaşı Mahallesi Bardak Çukuru Sokak'ta meydana geldi. 6 katlı bir apartmanın zemin

Tolga YANIK/KONYA, Yangın, saat 02.45 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Nişantaşı Mahallesi Bardak Çukuru Sokak'ta meydana geldi. 6 katlı bir apartmanın zemin katında bulunan mobilya atöylesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yoğun dumanı fark edenler durumu itfaiye ve polise bildirdi.
Sevk edilen itfaiye ekipleri yangına hemen müdahale etti. Bu sırada dumanın apartmanın boşluğunu sarması üzerine bina, önlem amaçlı boşaltıldı. Çok sayıdaki kişi ayağındaki terliklerle kendilerini dışarı güçlükle attı. Bir apartman sakini yangın söndürme işlemi devam ettiği sırada dairesine giderek bilgisayar kasasını alıp dışarı çıkması dikkat çekti.
Yangın ekiplerin yaklaşık 1,5 saatlik çalışması sonucu söndürülerek kontrol altına alındı. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: