Apartmanın Yakacak Deposunda Yangın

Afyonkarahisar’da bir apartmanın bodrum katındaki odun ve kömür deposunda çıkan yangın, itfaiyenin anında müdahalesi ile...

Afyonkarahisar’da bir apartmanın bodrum katındaki odun ve kömür deposunda çıkan yangın, itfaiyenin anında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Esentepe Mahallesi 321 Sokak'ta bir apartmanın odun ve kömür deposu olarak kullanılan bölümünde çıkan yangını fark eden çevre sakinleri, itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Afyonkarahisar Belediyesi itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü.

Yangında can kaybı yada yaralanma yaşanmazken, dumandan etkilendikleri bildirilen 7 kişiye olay yerine gelen 112 ambulansında müdahale edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: