Appiah'ın kuzeni Erdek Belediyespor'da!

Fenerbahçeli Appiah'ın kuzeni Balıkesir Amatör Süper Lig takımlarından Erdek Belediyespor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Balıkesir Amatör Süper Lig takımlarından şampiyonluğa oynayan Erdek Belediyespor, Gana 1. Lig takımlarından Okakwa ve Powerlines'de forma giyen Julius Kugar (23) ile anlaştı. Aynı zamanda Fenerbahçe'nin Ganalı oyuncusu Stephan Appiah'ın da kuzeni olan Julius Kugar bir Türk kızı ile evlenmesi neticesinde Türkiye'ye yerleşme kararı aldı.

Evlilik ve oturum prosedürlerindeki gecikmeden dolayı profesyonel transfer dönemini kaçıran Ganalı oyuncunun sezonu boş geçirmemek için Erdek Belediyespor ile anlaştığı öğrenildi. 8 defa genç, 4 defa da olimpik milli takımda oynayan Julius Kugar, ilk günden itibaren tüm takım arkadaşlarının ilgisizle karşılandı. Erdek Belediyespor'un 3. Lig hedefine ulaşacağını söyleyen Ganalı oyuncu, "Türk insanı dünyada az rastlanır bir toplum" diyerek memnuniyetini ifade etti.

Reklam
Reklam

Öte yandan, Erdek Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Sarı ve Teknik Direktör Can Cangök, Ganalı oyuncunun takıma büyük güç katacağına inandıklarını, sezon sonundaki 3. Lig hedefine Julius Kugar'ın çok önemli katkısı olacağını belirterek, transferin son derece olumlu olduğunu ifade ettiler.