Apple çok yakında bombayı patlatacak

Apple’ın tanıtması muhtemel akıllı saati için söylentiler yaygınlık kazanmaya başladı.

iWatch olara adlandırılan cihazın bu yıl tanıtılacağı iddia ediliyor. İşte detaylar:
Akıllı saatler konusunda hemen hemen tüm mobil devleri ciddi çalışmalar yürütüyor. Şu ana kadar Sony, Samsung ve LG cephesinde bu noktada bir takım hareketliliğin olduğuna tanık olmuştuk. Geçtiğimiz haftaysa Apple’ın, Rusya için iWatch ismini saat ve bilgisayar kategorilerinde lisansladığı ortaya çıkmıştı.
Gelişmeler ve endüstriyel bilgi kaynaklarından derlenen adımlar ışığında bir takım bilgiler derleyen analistler, ön görülü açıklamalar yapmaya başladı. Citigroup’un açıklamalarına göre Apple, iWatch ürününü yıl bitmeden tanıtmış olacak.
Üretime geçmek için tüm çalışmanın tamamlandığına da dikkat çeken analist Glen Yeung, üreticilerin Apple’dan haber beklediğine de dikkat çekiyor. Hatta üretim sürecinin Haziran ayı içinde başlayabileceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.
Konu hakkında Tim Cook açıklamalarında çeşitli ipuçları vermişti. Ayrıca daha önce de Apple’n 1.5inçlik OLED ekranları test ettiği de söylenmişti. Anlaşılan o ki yıl bitmeden akıllı saat pazarı ciddi manada hareketlilik kazanacak.
[ ****](http://www.scroll.com.tr/112633/en-iyi-30-mobil-uygulama-bolum-1/)